Over VOUS

VOUS staat voor Vereniging Oud UnipartnerS. Deze vereniging is in 1997 opgericht als centrale alumnivereniging voor alle UniPartners bestuursleden uit Nederland en heeft momenteel meer dan 500 geregistreerde leden. De VOUS biedt haar leden een (in)formeel kennisnetwerk dat, mede vanwege het meer dan 25-jarig bestaan van UniPartners, inmiddels is uitgegroeid tot een enorme bron van kennis en ervaring bij een groot aantal bedrijven in diverse sectoren. De bindende factor is de unieke ervaring die tijdens de bestuursperiode bij UniPartners is opgedaan.

Hoofddoel VOUS
Het hoofddoel van de VOUS is het bieden van ondersteuning aan het UniPartners netwerk in de ruimste zin van het woord door een (in)formeel kennisnetwerk. Om dit doel te verwezenlijken, fungeert de VOUS als intermediair tussen diverse partijen uit haar netwerk, te weten de UniPartners vestigingen en de VOUS leden. Voor de benadering van VOUS-leden door UniPartners-vestigingen zijn afspraken vastgelegd in een document dat door UniPartners Nederland, in samenwerking met de VOUS, is opgesteld. Dit contact loopt in principe via vaste contactpersonen.
 
Activiteiten VOUS
 
Je word op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en activiteiten binnen het netwerk via E-mail, deze website en de social media (LinkedIn, Facebook).

Over VOUS

VOUS staat voor Vereniging Oud UnipartnerS. Het is de centrale alumnivereniging voor alle UniPartners bestuursleden met al meer dan 500 leden. 
 
De VOUS biedt haar leden een kennisnetwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een enorme bron van kennis en ervaring op een groot aantal terreinen... Lees meer

Contact

Email:
info@vous.nl

Stel uw vraag:
Ga naar het contactformulier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen het netwerk? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! Je ontvangt dan elk kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox!